گزارش تصویری:

حضور دانشجویان بین الملل علم و فرهنگ در دومین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان بین المللی

به گزارش دفتر همکاری‌های بین الملل دانشگاه علم و فرهنگ؛ دانشجویان بین‌الملل این دانشگاه با حضور در دومین المپیاد فرهنگی - ورزشی دانشجویان بین‌ المللی از ۲۸ تیرماه تا ۴ مردادماه ۱۴۰۳ در دانشگاه بین‌المللی امام خمینی (ره) با تیم های ورزشی دانشجویان بین الملل دانشگاه های کشور رقابت خواهند کرد.

کاروان سی‌نفره، دانشگاه علم و فرهنگ در قالب تیم‌های فوتسال ، والیبال ، آمادگی جسمانی، دوومیدانی و شنای در این مسابقات شرکت خواهند داشت.

گفتنی است، این مسابقات در ده رشته ورزشی، در دو بخش پسران و دختران به مدت یک هفته در اماکن مختلف ورزشی سطح شهر قزوین با شعار «ورزش زبان مشترک» برگزار می‌شود. همچنین علاوه بر رقابت‌های ورزشی، اجرای برنامه‌های متنوع فرهنگی همراه با برپایی نمایشگاه فرهنگ، آداب‌ورسوم کشورها، از ویژه‌برنامه‌های این رویداد بین‌المللی است.